Raskes joobes 18-aastane nooruk sõidutas alaealisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedest pühapäevani kontrollisid politseinikud Viljandimaal 180 autojuhti ning nende seast leiti üks, kes oli joobes. See oli 18-aastane noormees, kelle autos oli kaks alaealist tüdrukut.

Politsei pressiesindaja Maria Gonjaki sõnul oli äärmiselt kahetsusväärne, et kriminaalses joobes noormehe sõidukis viibisid kaassõitjatena alaealised tüdrukud, kelle elu ja tervis olid seetõttu ohus. Neiud olid kained ja nad toimetati koju.

«Politsei tegeleb iga päev joobes ja potentsiaalselt ohtlike juhtide tuvastamise ja liiklusest kõrvaldamisega,» vahendas Gonjak. «Paraku ei saa me kunagi tagada sajaprotsendilist ohutust liikluses, kuid igaüks saab iseenda turvalisuse nimel palju ära teha. Paneme lapsevanematele südamele: rääkige oma lastega ja julgustage neid ei ütlema juhtidele, kelle vastutustundes on vähegi alust kahelda. Ei ole oluline, kas juht on sõber, pereliige või juhututtav – liiklus ei andesta eksimusi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles