Kutseõppekeskus hakkab sušide tegemist õpetama

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Viljandi kutseõppekeskus on juba kolmele kursusele õpetanud, kuidas valmistada sušit või makit. Nüüd saab selle oskuse veel kahe kursuse jagu inimesi.
Viljandi kutseõppekeskus on juba kolmele kursusele õpetanud, kuidas valmistada sušit või makit. Nüüd saab selle oskuse veel kahe kursuse jagu inimesi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandit tabanud Jaapani rahvustoidu suši vaimustus on jõudnud ka Vana-Võidus asuvasse kutseõppekeskusesse, kes korraldab jaanuaris ja veebruaris kaks neljatunnist sušivalmistamise algkursust.

Esimese Jaapani riisiroa tegemise kursuse korraldas kool juba kaks aastat tagasi, aga siis oli huvi selle vastu leige. Uuesti tehti sama kursus sügisel ja seekord kogunes huvilisi nii palju, et nad tuli jaotada kahele päevale.

Nüüd tuleb esimene kursus 20. jaanuaril ja teine 17. veebruaril ning need on kooli täiendusõppeosakonna töötaja Egle Laurimaa sõnul juba suures osas broneeritud. Mõlemal päeval mahub laua taha makisid tegema kümme inimest ning on veel üksikud vabad kohad.

Tagasi üles