Järvel valmistutakse maratoniks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
23. jaanuaril tuleb Viljandi järvel kuues Mulgi uisumaraton. Pilt on tehtud viimasest, 2014. aasta võistlusest.
23. jaanuaril tuleb Viljandi järvel kuues Mulgi uisumaraton. Pilt on tehtud viimasest, 2014. aasta võistlusest. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi rattaklubi korraldusel saab 23. jaanuaril teoks kuues Mulgi uisumaraton. Eeloleva laupäeva õhtul kutsub klubi aga kõiki taas romantilisele uisutamisele küünlavalgel.

Kui läinud aastal tuli uisumaraton nigelate jääolude tõttu ära jätta, siis nüüd on ettevõtmise eestvedajatel rõõm teada anda, et Viljandi järvel valitsevad uisutamiseks suurepärased olud. Rattaklubi aktiiv on seal juba mõnda aega sahkade ja labidatega mürgeldanud ning praegu on kõigi huviliste tarvis puhastatud viiekilomeetrine ring.

Nagu nentis rattaklubi liige Kristjan Kivistik, on sel nädalal alanud lumesadu neile tublisti tööd juurde toonud. «Raja puhastamisega on omajagu mässamist. Üritame selle aga ikka igaks õhtuks võimalikult puhtaks saada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles