Kosmoseprügi koristamine viis Jakobsoni kooli robootikasõbrad finaalvõistlusele

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistluste kohtunik (keskel) hindab Viljandi meeskonna tööd. Fotol VJKRoboti liikmed Marten Laanisto (vasakul) ja Andre Anijärv.
Võistluste kohtunik (keskel) hindab Viljandi meeskonna tööd. Fotol VJKRoboti liikmed Marten Laanisto (vasakul) ja Andre Anijärv. Foto: Silver Tõnisson

Tartus Ahhaa keskuses rahvusvahelise robootikavõistluse «First Lego League» Lõuna-Eesti poolfinaalis osales kaks Jakobsoni kooli võistkonda, kellest VJKRobot osutus peaaegu 30 konkurendi seas üheks paremaks.

Meeskonda VJKRobot kuulusid V–IX klassi õpilased Andre Anijärv, Kaur Kivilaan, Marten Laanisto, Hegert Leevit, Bert Siimon ja Silver Tõnisson. Lapsed tõid juhendaja Kaja Lõuna sõnul peaaegu kõik, mis tuua andis, ehk pääsesid edasi märtsis ees ootavasse finaali, kus astuvad vastamisi Eesti parimad, ning said projektitöö eest esimese koha karika.

Kosmoseprügi projekt tõi karika

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles