Delux hoiab Eesti lippu kõrgel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Göran Sjöholm ja Michael Schäfer hindavad omavahelist koostööd väga heaks. «Mõistame teineteist väga hästi. Oleme nagu isa ja poeg ning see on üks edu aluseid,» lausus Sjöholm.
Göran Sjöholm ja Michael Schäfer hindavad omavahelist koostööd väga heaks. «Mõistame teineteist väga hästi. Oleme nagu isa ja poeg ning see on üks edu aluseid,» lausus Sjöholm. Foto: Marko Saarm / Sakala

Magamistarvete valmistaja Delux müüb oma tooteid üle maailma 30 turul ja teeb kvaliteetse kaubaga Eestile head reklaami. Ettevõtte juhtfiguuride sõnul on nende eduloo taga suuresti tublid Viljandi inimesed. 

Deluxi suurim eksporditurg on Saksamaa, kuhu saadetakse iga päev viie veoautokoorma jagu kaupa. Saksamaale järgnevad Holland, Rootsi, Soome, Šveits ja Austria. Firmal on aga kontaktid ka näiteks Hiinas, Jaapanis, Lõuna-Koreas, Marokos, Hispaanias Mallorcal ning Brasiilias. Sel aastal võetakse ette Ameerika ja plaanis on siseneda Belgia turule. Ettevõtte omaniku Göran Sjöholmi sõnul on aga veel palju riike, millele nad mõtlevad, muu hulgas Prantsusmaa ja Inglismaa. 

Deluxi asepresident, peamiselt Saksamaa ja Kesk-Euroopa turgude eest vastutav Michael Schäfer rääkis, et ettevõte teeb koostööd ühe Euroopa suurema mööbligrupiga Saksamaal ning sakslastelt kuuleb Eesti toodete ja teenuste kvaliteedi kohta vaid kiidusõnu: tooted on kenad ja tarneaegadest peetakse täpselt kinni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles