/nginx/o/2016/01/11/4867017t1h6f4c.jpg)
Täna avataval Antilla talveturul on Ukuaru pagariga kahe peale kohviku sisse seadnud ka Vilku Sushi kokad, kes seni Viljandis toda Jaapani toitu vaid ettetellimisel koju või kontorisse valmistasid.
Täna avataval Antilla talveturul on Ukuaru pagariga kahe peale kohviku sisse seadnud ka Vilku Sushi kokad, kes seni Viljandis toda Jaapani toitu vaid ettetellimisel koju või kontorisse valmistasid.
Osaühingus Ilisson veidi üle kahe kuu toimetanud Vilku Sushi üks loojaid Maike Tšetšin tähendas, et tellimustööd kohviku tõttu kindlasti unarusse ei jää. «Üritame ikkagi mõlemat jõuda: et kohapeal saaksid inimesed söönuks ja kohaletoimetamine ei kannataks,» lausus ta.