Midagi enamat toidust

Margus Haav
, kultuuritoimetuse toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokakooli eestvedajad märkasid peagi, et kuuemeetrise laua ümber mitmekümnekesi toimetades ei saa mitte ainult kasulikke nippe, vaid osa millestki palju suuremast.
Kokakooli eestvedajad märkasid peagi, et kuuemeetrise laua ümber mitmekümnekesi toimetades ei saa mitte ainult kasulikke nippe, vaid osa millestki palju suuremast. Foto: Rasmus Jurkatam

Hiljuti ilmunud «Kahvliahvi kokaraamatu» autor Merle Liivak lõi neli aastat tagasi koos pundi ärksate noorte emadega Kahvliahvi kokakooli. Ikka selleks, et emapuhkusel tegelda teemaga, mis teda ennast lähedalt puudutab ja oluline tundub.

«Kahvliahvi kokaraamatus» esitleb oma lemmikretsepte kümme Eesti peret, nende seas kolm Viljandist. Näpunäiteid jagavad Rohelise Maja kohviku pererahvas Kaari ja Enn Onni, kunstiteadlane Gregor Taul perega ning Gea ja Elias Melin lastega.

Merle Liivak, kuidas kõik alguse sai?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles