Karksi ürgorg tuli kitsikusest välja

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi ürgorus kulgev tee on senisest laiem ja vaade avaram.
Karksi ürgorus kulgev tee on senisest laiem ja vaade avaram. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kevadest saadik väldanud Karksi-Nuia maantee remont hakkab lõppema ning juba pääseb ürgorust läbi mööda vastasfalteeritud teed.



Varasemaga võrreldes võtab maantee saabujaid juba eemalt vastu märksa avaramalt. Sõidutee ehitati laiemaks ning võsa ja mõne puu mahavõtmisel paranes ka nähtavus.

Pärnu teedevalitsuse Viljandi osakonna juhataja Allan Allik ütles, et kuigi enne ürgorgu juhatab viit ringi sõitma, saab ka otse läbi.

«Tööd aga veel jätkuvad ja tuleb arvesse võtta, et otseteed mööda minek võib võtta rohkem aega kui väikese tiiru tegemine,» lausus ta. «Teeremondi lõpliku valmimise tähtaeg on oktoobri lõpul.»

Teedevalitsuse Viljandi osakonna järelevalve peaspetsialist Reet Ortus rääkis, et remont kulgeb kolme kilomeetri pikkusel maanteelõigul, millest 900 meetril tähendab töö ainult kergliiklustee rajamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles