Muusikakooli renoveerimisel ei tohiks enam takistusi olla

Rannar Raba
, Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikakooli maja on tühjana renoveerimist oodanud õppeaasta algusest saati.
Muusikakooli maja on tühjana renoveerimist oodanud õppeaasta algusest saati. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui veel veidi enne aastavahetust oli õhus võimalus, et Viljandi muusikakooli renoveerimine nihkub nagu  Ugala teatri omagi hankevaidluse tõttu teadmata ajaks edasi, siis nüüd ei näi töö alustamiseks enam takistusi olevat.

Viljandi linnavalitsus tunnistas novembris koolimaja rekonstrueerimise hanke võitjaks aktsiaseltsi Eviko, olles veendunud, et see firma on tegutsenud kõigiti nõuetekohaselt. Ligi kuu hiljem pidi aga raad otsuse üle vaatama, sest riigihangete vaidlustamise komisjon hindas osaliselt vettpidavaks ühispakkumisega teiseks tulnud YIT Ehituse, Pärnu REV-i ja Pärnu REV Ehituse vaide.

Seejärel pandi kell uuesti tiksuma, et varem väljakuulutatud esikohast ilma jäetud Eviko saaks kaaluda, kas ta laskub omakorda vaidlusesse. Seda aga ei juhtunud ning eeloleval reedel sõlmitakse eelnimetatud kolmikuga leping.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles