Lasteaed pidutses koos vanavanematega

, Viiratsi lasteaia õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsivad Mikude-Mannide rühma lapsed koos õpetaja Lia Jamnesega.
Tantsivad Mikude-Mannide rühma lapsed koos õpetaja Lia Jamnesega. Foto: Eda Lauer

20. novembri hommikuks oli Viiratsi lasteaed kutsunud aastapäevapeole vanaemad ja vanaisad. Mudilased olid selleks puhuks selgeks õppinud luuletusi ja laule memmedest ja taatidest ning harjutanud tantse ja pillimängu.

Laupäeva hommikul tulidki külalised, teiste hulgas ka üks vanavanaema, rääkimata emadest ja isadest ning vendadest ja õdedest. Saal jäi kogunenud rahvahulgale kitsaks.

Tekkis mõnus oma pere tunne. Igaühele jätkus tegevust ja tähelepanu ning sooja aplausiga kiideti iga esinejat. Toredale kontserdile pani bassist põriseva punkti üllatusesineja, Tänassilma meesansambel Merike Moksi juhatusel.

Pikas koridoris oli nädal enne peopäeva avatud näitus, kus võis näha vanavanemate tehtud kudumeid ja muid käsitöid ning vanavara. Samuti olid vanaemad ja vanaisad kirjutanud mälestusi oma lapsepõlvest. Need ilmusid Mikude-Mannide rühma väljaandes «Kui ma olin väiksekene».

Vanavanemad said näitusel osalemise ja laste ajalehte kaastöö tegemise eest tänukirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles