Karikaturniir ootab korvpallimeeskondi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa spordiliidu eestvedamisel on algamas maakonna korvpalli karikavõistlused.
Viljandimaa spordiliidu eestvedamisel on algamas maakonna korvpalli karikavõistlused. Foto: Elmo Riig / Sakala

Peagi algavad Viljandimaa spordiliidu eestvedamisel maakonna korvpalli karikavõistlused. Neile registreerumise tähtaeg on 25. september.


Turniiri peakohtuniku Eero Metsvahi sõnul tuli mõte maakonna karika omanik välja selgitada eelmistel meistrivõistlustel osalenutelt.

Mõõduvõtt korraldatakse kahe miinuse süsteemis ehk teisisõnu: võistkond, kes on saanud kaks kaotust, langeb konkurentsist välja. Kõik kohtumised peetakse maagümnaasiumi spordihoones ning mängupäev on teisipäev.

«Saal on broneeritud kella 18-21.30. Selle ajaga jõuab pidada kaks kohtumist,» rääkis Metsvahi.

Seda, millal maakonna korvpallikarika omanik selgub, on peakohtuniku ütlemist mööda raske ennustada, sest eelkõige sõltub see osalevate meeskondade hulgast.

«Ootame kaheksat kuni kümmet meeskonda, aga võimalik, et neid tuleb enamgi. Mängida saavad kõik, kes end õigeks ajaks kirja panevad,» lausus ta.

Turniirile saab registreeruda e-postiaadressil margit.kurvits@viljandimaa.ee. Sellel aadressil tuleb hiljemalt 25. septembriks saata võistkonna registreerimisleht, millele on lisatud ka võistkonna esindaja kontaktandmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles