Tõenäoliselt peavad ka paljud kauaaegsed viljandlased korraks mõtlema, enne kui oskavad öelda, kus täpselt asub Sepa tänav. Aga just sellel vanalinna munakivitänaval leidis septembris aset üks selle aasta üllatavamaid üritusi – tänavapiknik. Tol nädalalõpul peeti Viljandi aastapäeva ja linnas juhtus korraga palju põnevat. Rohkem tähelepanu püüdsid festival «Viljandi Music Walk» ning Ugala hooaja avapidu eesotsas DJ Luule Komissarovi vapustava etteastega. Just nende tõttu jäi ehk paljudel Sepa tänaval hommikusöögil käimata, aga vaatepilt oli seal vapustav. Valge linaga kaetud pikk laud ja lipukestest kaunistused lõid suurepärase meeleolu.
Tõenäoliselt peavad ka paljud kauaaegsed viljandlased korraks mõtlema, enne kui oskavad öelda, kus täpselt asub Sepa tänav. Aga just sellel vanalinna munakivitänaval leidis septembris aset üks selle aasta üllatavamaid üritusi – tänavapiknik. Tol nädalalõpul peeti Viljandi aastapäeva ja linnas juhtus korraga palju põnevat. Rohkem tähelepanu püüdsid festival «Viljandi Music Walk» ning Ugala hooaja avapidu eesotsas DJ Luule Komissarovi vapustava etteastega. Just nende tõttu jäi ehk paljudel Sepa tänaval hommikusöögil käimata, aga vaatepilt oli seal vapustav. Valge linaga kaetud pikk laud ja lipukestest kaunistused lõid suurepärase meeleolu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Aasta viimases lehes vaatab Sakala tavapäraselt tagasi läinud 12 kuule Viljandimaal ja meenutab asjakohaste tiitlite väljaandmisega uudiseid, mis rohkesti kõneainet pakkusid. Näiteks seda, kuidas Kõpu valla rahvas Itaalias käis ning kuidas elati üle rekordrahe ja rajati krossirada, mis polegi krossirada.

Üheski Sakala aastakokkuvõttes ei jää välja andmata aasta veekeskuse tiitel ja seekord napsas selle Viljandi eest Suure-Jaani.

Palju oli muidugi ka neid tähtsaid sündmusi, mis kokkuvõttest ehk teenimatult kõrvale jäid. Nimetagem näiteks Uueveski trepi valmimist või Jaani kiriku kellamängu.

Aasta kõige õnnelikum leid – sauna alla pugenud kuueaastane poiss

Vabatahtlik otsija Alar September ronis sauna alla, et tuua sealt välja väike magav poiss.
Vabatahtlik otsija Alar September ronis sauna alla, et tuua sealt välja väike magav poiss. Foto: Elmo Riig / Sakala
Kommentaarid
Copy