Bussijaama hoones võtab koha sisse Antilla talveturg

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisel uksed sulgenud Anttila kaubamaja muutub alates 12. jaanuarist kolmeks kuuks Antilla talveturuks, kuhu oodatakse nii toiduainete, tööstuskaupade kui käsitöö müüjaid. Turgu hakkab koordineerima osaühing Messeorg EST eesotsas Kätrin Hanschmidtiga.
Sügisel uksed sulgenud Anttila kaubamaja muutub alates 12. jaanuarist kolmeks kuuks Antilla talveturuks, kuhu oodatakse nii toiduainete, tööstuskaupade kui käsitöö müüjaid. Turgu hakkab koordineerima osaühing Messeorg EST eesotsas Kätrin Hanschmidtiga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui Soomes jõulupuhkust veetev Kätrin Hanschmidt esmaspäeva õhtul Facebookis uue ürituse lõi, ei osanud ta oodatagi, et seda vaatab esimese ööga 5000 inimest. 

Sotsiaalmeedias kulutulena levinud üritus äratas tähelepanu ilmselt pealkirjaga, mis on peaaegu nagu Anttila talveturg, aga kui tähelepanelikumalt lugeda, on see hoopis Antilla talveturg. Selle nime ja idee oli Hanschmidti sõnul talle välja käinud tegevuse lõpetanud postimüügikaubamaja kohalik juht Tauno Tuula isiklikult. 

«Et Anttila kaubamaja lõppes järsku ja õnnetult, tahtsime teha lõbusa lõpu, enne kui majas hakatakse uusi muudatusi tegema,» rääkis Hanschmidt naljaka nimega turu kohta, mis avatakse 12. jaanuarist. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles