Kaklejad tõid politseinikele töised pühad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandimaa politseinikele möödusid pühad töiselt, kuid ei torganud võrreldes tavaliste nädalavahetustega millegi erilisega silma. Muu hulgas oli korrakaitsjatel tegemist kakluste lahendamisega.

Patrull sai 24. ja 25. detsembril maakonnast 27 väljakutset, mida võib pidada puhkepäevade kohta keskmiseks näitajaks. Kõige raskemate tagajärgedega oli kaklus, mis leidis Viljandis Tartu tänaval aset 25. detsembri hilisõhtul. Sealt viidi traumapunkti 20-aastane mees, kel oli kuklas õmblemist vajav haav. Mees ise keeldus politseile selgitusi jagamast ja kuriteoavaldust esitamast. Samas on politseil kahtlusi, kes võisid olla teised vahejuhtumi osalised.

Nimetatud kuupäevadel viidi kainenema seitse inimest, kes võinuks joobnuna tänaval ohtu sattuda. Kontrolliti 96 autojuhi kainust ning nendest ühel tuvastati alkoholi tarvitamise tunnused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles