Külaliste kingikotti aitavad peagi täita õpilasfirmad

Margus Haav
, kultuuritoimetuse toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilasfirma SAO teeb geelküünlaid ja pakendab need romantilistesse karpidesse. Pildil on (vasakult) Stefan Airapetjan, Joosep Pill ja Ott Martens.
Õpilasfirma SAO teeb geelküünlaid ja pakendab need romantilistesse karpidesse. Pildil on (vasakult) Stefan Airapetjan, Joosep Pill ja Ott Martens. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus kavatseb tuleval aastal hakata linna külaliste kingikottidesse panema tooteid, mille on meisterdanud Viljandi gümnaasiumi õpilasfirmad.

Linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti juhataja Krista Kull ütles pärast kohtumist ettevõtlike noortega, kes koolitöö kõrvalt väikestviisi ettevõtlusega tegelevad, et koostööst saab kindlasti asja. 

«Kohtusin kuue õpilasfirmaga, kes kõik kenasti esitluse tegid. Tahame nende kõigiga koostööd alustada, et linnavalitsusse tulevad külalised saaksid endaga kaasa viia just mõne noore inimese väljamõeldud toote,» rääkis Kull. «Näiteks õpilasfirma Renyl valmistab seinakelli, lõigates vanadest vinüülplaatidest erinevaid kujundeid. Ühe sellise kella tegemiseks kulub ligikaudu viis tundi. Siis on noored tüdrukud, kes hakkasid ise tootma koorivaid kehakreeme. Samuti on nad purkidesse pannud tarkusterad ja astroloogiaga seotud infosedelid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles