Kooli­tulistamise protsess jätkub ringkonna­kohtus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobris kuulutati Viljandi kohtumajas välja Paalalinna kooli õpetaja tapmises süüdistatava nooruki kohtuotsus.

ELMO RIIG/SAKALA
Oktoobris kuulutati Viljandi kohtumajas välja Paalalinna kooli õpetaja tapmises süüdistatava nooruki kohtuotsus. ELMO RIIG/SAKALA Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavu Viljandi kohtumajas langetatud otsuse Paalalinna koolis õpetaja tapmises süüdistatava nooruki karistamise kohta on edasi kaevanud nii kaitsja, prokurör kui tapetu omaste esindaja ning kriminaalasi jätkub 22. veebruaril Tartu ringkonnakohtus. Istung on endiselt kinnine.

Maakohtu otsuse vaidlustasid ringkonnakohtus süüdistatava kaitsja, vandeadvokaadi abi Mihkel Gaver, Lõuna ringkonnaprokuratuuri juhtivprokurör Kaire Hänilene, kannatanute esindaja vandeadvokaat Margo Normann ja tsiviilkostja esindaja vandeadvokaadi abi Birgit Sisask.

Tartu maakohus tunnistas 20. oktoobril 16-aastase noormehe süüdi Viljandi Paalalinna kooli õpetaja tapmises ning tulirelva ja padrunite ebaseaduslikus käitlemises. Maakohus mõistis süüdistatavale üheksa-aastase vangistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles