Tulekul on suur raamatupäev

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi linnaraamatukogus peetakse homme kella 10—16 suurt raamatupäeva.

Fuajees ja trepihallis algab kell 10 raamatulaat, kus on võimalik raamatuid vahetada, kinkida või müüa. Huvilistel palutakse endast täna teada anda.

Kella 11—15 müüb perioodikasaalis oma trükiseid kirjastus TEA, kell 12.30 esitavad kirjandusliku kava näitlejad Janek Vadi ja Veljo Reinik, kell 14 peaks aga külla jõudma kirjanik ja ajakirjanik Kati Murdmaa (Murutar).

Muusikalised vahepalad kõlavad Viljandi muusikakooli õpetaja Kristel Kutseri esituses.

Trepihallis on väljas rahvusraamatukogu näitus «Marie Under 125» ning kojulaenutusosakonnas jagavad viljandlased raamatusoovitusi väljapanekul «Meie loeme».

Raamatupäeval on mõeldud ka lastele. Kell 12 algab lasteosakonnas muinasjututund ja saab meisterdada.

Raamatukogu kolmandal korrusel asuvas linnagaleriis on kunstnik Viive Noore koostatud muinasjutunäitus «Maja täis on muinasjutte» ning lasteosakonnas saab uudistada mängudinosaurusi Marleen Mänduli kogust.

Samuti saab näha Eesti Instituudi Rootsi esinduse korraldatud lastejoonistuste näitust «Seik minu eestikeelsest lemmikraamatust».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles