Linn pakub ettevõtjale ametite maja osa eest endist kutsekooli

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linn pakub ettevõtjale, kellele kuulub veerand Vabaduse plats 6 kinnistust, vahetuseks tervet kutsekooli. Esialgse info põhjal tundub, et nii linn kui ettevõtja on kaubaga nõus.
Linn pakub ettevõtjale, kellele kuulub veerand Vabaduse plats 6 kinnistust, vahetuseks tervet kutsekooli. Esialgse info põhjal tundub, et nii linn kui ettevõtja on kaubaga nõus. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui riigilt loodab Viljandi linn saada Vabaduse platsi ääres asuvat ametite maja tasuta, siis eraomanikule pakub ta veerandi kinnistu eest vahetuskaubana Männimäel asuvat vana kutsekooli.

Viljandi abilinnapea Kalvi Märtini kinnitusel on Vabaduse plats 6 väiksema osa omanik Raivo Riisa pakutud tehinguga rahul. Lubaduse kohaselt võib praegu ajutiselt selles hoones viibiv muusikakool olla seal, kuni tema kesklinna maja remont lõpeb, ja siis kavandab ettevõtja kunagisse kutsekooli kortereid. Neljapäeval saatis linnavalitsus ettevõtjale hea tahte kokkuleppe. Sellele pole veel allkirja pandud, kuid suuliselt on Riisa tehinguga nõustunud.

Riigilt küsib linn esmalt kinnistut endale tasuta, kuid vajaduse korral on valmis vastu pakkuma raekoja kõrval lagunevat kunagist täiskasvanute gümnaasiumi ning tühja krunti SEB pangahoone ja kaubamaja vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles