Endine Tuleviku kaitsja peab plaani Kaljuga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõppeval aastal kodulinna esindusmeeskonna üks kaitseliini tugisambaid Gerdo Juhkam valmistub tulevaks hooajaks koos Nõmme Kaljuga. Kas ta tänavuse Premium-liiga pronksi teeninud meeskonnaga liitub, selgub edaspidi.
Lõppeval aastal kodulinna esindusmeeskonna üks kaitseliini tugisambaid Gerdo Juhkam valmistub tulevaks hooajaks koos Nõmme Kaljuga. Kas ta tänavuse Premium-liiga pronksi teeninud meeskonnaga liitub, selgub edaspidi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Läinud hooajal Viljandi Tuleviku klubi vormis Eesti jalgpalli meistrivõistluste Premium-liigas kõige enam mänguaega saanud kaitsja Gerdo Juhkam on järgmise hooaja eel sättinud end tänavuse pronksimeeskonna Nõmme Kalju FC treeningutele.

21-aastane Viljandist pärit mängumees kinnitas, et harjutab Nõmme Kalju koosseisus. See aga ei tähenda tema sõnul veel, et ta ees ootaval hooajal selle meeskonnaga liitub. «Pigem võib öelda, et olen ennast siin näitamas, eelkõige hooajaks valmistumas.»

Nagu Juhkam nentis, pole Kalju võistkonna uus peatreener Sergei Frantsev praegu klubi juures ning seetõttu pole põhjust konkreetsetest plaanidest rääkida. Frantsev tuleb Nõmme Kalju juurde ametisse tulevast nädalast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles