Iga Viljandi lasteaed saab kingiks nukumaja

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaare kooli lapsed tegid kolmanda heategevusprojektiga kõigile Viljandi lasteaedadele nukumajad ja lisaks said sinna sisse ka mööbei, aknakardinad ja voodikatted. Fotol on üheksanda klassi poisid ja nende tööõpetuse õpetaja Harri Künnapuu.
Kaare kooli lapsed tegid kolmanda heategevusprojektiga kõigile Viljandi lasteaedadele nukumajad ja lisaks said sinna sisse ka mööbei, aknakardinad ja voodikatted. Fotol on üheksanda klassi poisid ja nende tööõpetuse õpetaja Harri Künnapuu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Kaare kooli tööõpetuse klassis on valminud terve tänava täis nukumaju, igal ühe Viljandi lasteaia silt küljes.Täna ennelõunal jõuab üheksa kooliõpilaste valmistatud nukumaja lasteaedadesse.  

Kaare kooli projektijuht Griseldis Luist rääkis, et nukumajad on nende seekordne heategevusprojekt, milles osales viiendatest üheksandate klassideni 54 poissi ja tüdrukut, kes tööõpetuse õpetajate käe all meisterdasid nii nukumajad kui sinna sisse mööbli.

«Tütarlapsed valmistasid majadele ka aknakardinad ning kudusid ja heegeldasid mööblikatted,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles