Arsise kellade ansambel tuleb kahe solistiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsise kellade ansambel esineb Viljandi Jaani kirikus 19. detsembril. Kontsert algab kell 18.
Arsise kellade ansambel esineb Viljandi Jaani kirikus 19. detsembril. Kontsert algab kell 18. Foto: Erakogu

Tänavu toob Arsis jõulutuurile kaks säravat solisti: staarisaatest tähelendu alustanud Mikk Mäe ja klassikalise kitarri maailmas tuntud virtuoosi Rémi Boucheri Kanadast.

Mõlema solisti sõnul on nad muusikaarmastuse kaasa saanud oma vanematelt, kes seniajani kas tööl või hobi korras muusikaga tegelevad. Kui Mikk Mäe muusikaõpingud algasid klassikaliselt, lauldes Tallinna poistekooris ja õppides kitarri Tallinna muusikakoolis, siis Rémi Boucher alustas muusikuteed hoopis rokkansamblis. Praegu teatakse Mikk Mäed kui mahedahäälset kerge muusika esitajat, kes on TV3 näosaatest veelgi tuttavlikumaks saanud. Rémi Boucher on tuntud aga omanäolise mängutehnikaga võrratu klassikalise kitarri mängijana, kes on paljude rahvusvaheliste konkursside, auhindade ja stipendiumide võitja ning hinnatud professor Québeci konservatooriumis Kanadas.

Arsise kellade ansambel koos eripalgeliste solistidega pakub põnevat sümbioosi, kus põimuvad hea klassika ja armsad jõululaulud. Kontserti juhib Arsise kunstiline juht ja dirigent Aivar Mäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles