Kaubaks lähevad antiikne kapp ja diivanvoodi, kuid mitte muigav mees ukse ees

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võhma Kirbuturu klienditeenindaja Kaire Luts tutvustab poe turva- ja reklaammeest, kellega rahval meeldib pilti teha. Nii mõnigi on tahtnud seda suure summa eest ära osta, kuid pole kaubale saanud.
Võhma Kirbuturu klienditeenindaja Kaire Luts tutvustab poe turva- ja reklaammeest, kellega rahval meeldib pilti teha. Nii mõnigi on tahtnud seda suure summa eest ära osta, kuid pole kaubale saanud. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Võhma ammuse panga, kunagise kaubamaja, nüüdse vabaajakeskuse taga hoovis seisab üks mees. Teine tervitab tulijaid, kui trepist üles minna. Nood pilku püüdvad tegelased on Võhma Kirbuturule juhatavad kujud, mida nii mõnigi on tahtnud koju kaasa võtta. 

Nii oli ka seekord. Vanakraamipoodi oli saabunud kolm meest, kes agaralt klienditeenindajat Kaire Lutsu pinnisid, et too seekord uksetaguse muigava mehe neile ikka ära müüks. Seda, kes nad on, huvilised avaldada ei tahtnud. Teatasid vaid, et tahavad härra Türile valvesse viia.

Kuju pole aga müügiks. Seda fakti pidi Luts ühe järjekindla mehe soovil poe omanikult telefoni teel üle kontrollima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles