Vana-Võidus läks võrgupeoks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar tundi enne uste avamist käis kibekiire laudade tõstmine ja juhtmete vedamine. Üks võrgupeo korraldaja Mikk Mihkel Vaabel kinnitas siiski, et kõik läheb nagu plaanitud.
Paar tundi enne uste avamist käis kibekiire laudade tõstmine ja juhtmete vedamine. Üks võrgupeo korraldaja Mikk Mihkel Vaabel kinnitas siiski, et kõik läheb nagu plaanitud. Foto: Karl-Eduard Salumäe / Sakala

​Eile õhtul tehti Vana-Võidus Viljandi kutseõppekeskuse tehnomajas algust üle-eestilise võrgupeoga «interLAN». Nädalavahetuse lõpuni kestval üritusel võtab omavahel arvutimängudes mõõtu umbes 190 noort.

Viiendat korda teoks saav võrgupidu on suurim omataoline Eestis. Ühe korraldaja Mikk Mihkel Vaabeli kinnitusel toob aga seekordne «interLAN» kokku rohkem inimesi kui kunagi varem, koos korraldajatega ligikaudu 250 inimest.

Enamasti Viljandimaa noortest koosnev meeskond soovib pidu iga aastaga aina edukamaks ja meeldejäävamaks muuta ning näidata videomängude positiivset ja arendavat külge. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles