Smuuti tegemisest sai alguse Polli keskuse uus kvaliteedimärk

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pai smuuti arendamine oli kasulik nii Põltsamaa Felixile kui Polli arenduskeskusele: üks sai tunnustatud toote, teine jõudis teaduspõhise arenduse märgini.
Pai smuuti arendamine oli kasulik nii Põltsamaa Felixile kui Polli arenduskeskusele: üks sai tunnustatud toote, teine jõudis teaduspõhise arenduse märgini. Foto: Elmo Riig / Sakala

Koostöö Polli kompetentsikeskusega on Pai smuutile toonud mitu tunnustust ning sellest arendusest hakkas keskus oma teaduspõhise märgi loomise poole liikuma. 

Polli kompetentsikeskuse juhi Piia Pääso sõnul tuli eelmisel nädalal kinnitus, et kompetentsikeskuse nimi ja kaubamärk on Euroopa kaubamärgiregistris ning Eesti patendiametile on esitatud taotlus kompetentsikeskuse teaduspõhise tootearenduse koostöö märgi registrisse kandmiseks. «Seda märki polnud veel siis, kui me Felixiga koostööd tegime,» nentis Pääso. Nimelt, alustasid aktsiaselts Põltsamaa Felix ja Polli arenduskeskus 2012. aastal koostööd Pai funktsionaalsete smuutide väljatöötamiseks. 

Teadlaste töö

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles