Elekter tõotab linnasaunas diisli välja vahetada

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linn soovib Kaalu tänaval asuvas linnasaunas teha remonti ning vahetada diislikütusega köetav keris elektrikerise vastu. Pildil viskab leili sauna omanikfirma Afeel juhatuse liige Tiit Maisa.
Viljandi linn soovib Kaalu tänaval asuvas linnasaunas teha remonti ning vahetada diislikütusega köetav keris elektrikerise vastu. Pildil viskab leili sauna omanikfirma Afeel juhatuse liige Tiit Maisa. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui kõik läheb plaanitult, läbib Viljandi linnasaun jaanuarikuus remondi, mille käigus muudetakse leiliruum soojapidavamaks ning diislikütusega köetav keris vahetatakse välja elektrikerise vastu.

Enne kui saun eeldatavasti kolm nädalat nõudvate tööde ajaks kinni pannakse, tuleb linnavalitsusel sõlmida sauna omanikuga, osaühinguga Afeel uus üürileping. Et leping soovitakse teha pikemaks ajaks kui üks aasta, peab tuleval neljapäeval kogunev linnavolikogu andma selleks loa. Ei ole näha ühtegi põhjust, miks see kõik ei peaks teoks saama.

13 000 eurot

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles