Räpakaid ja katkisi lelusid ähvardab kojujäämine

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisuloomake võib olla armas ja pakkuda lasteaialapsele kodust eemal olemise hetkedel turvatunnet. Siiski peaks lapsevanem jälgima, et turvalelu oleks puhas ja terve, muidu ähvardab seda lasteaeda kaasa võtmise keeld.
Kaisuloomake võib olla armas ja pakkuda lasteaialapsele kodust eemal olemise hetkedel turvatunnet. Siiski peaks lapsevanem jälgima, et turvalelu oleks puhas ja terve, muidu ähvardab seda lasteaeda kaasa võtmise keeld. Foto: Peeter Langovits / Postimees (montaaž)

Ühes Viljandi lasteaias keelati karvaste kaisuloomade kodust kaasavõtmine ära, sest need ei olnud küllalt puhtad ja terved. Terviseameti inspektor kiidab otsuse heaks. 

Viljandi vanimas lasteaias Mängupesa käib ligi 300 last. Ühes rühmas on juba kolm nädalat kehtinud kokkulepe, et lapsel ei tohi lasteaeda tulles olla kaasas kodust võetud karvast mänguasja.  

Pähklite rühma õpetaja Tiia Koormanni selgitust mööda juhtis lasteaia tervishoiutöötaja kolm nädalat tagasi tähelepanu sellele, et kaasas olnud karvased loomad olid liiga mustad või katkised. Seepeale otsustasid rühma õpetajad, et keelavad edaspidi ära just pehmete mänguloomade kaasatoomise. Koormanni sõnul tohib aga endiselt kodust kaasa võtta näiteks mänguautosid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles