Virtuaalkaubamaja võitis gasellettevõtte tiitli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandist hallatav virtuaalne sisustuskaubamaja ON24 pälvis majanduslehelt Äripäev tiitli Eesti gasellettevõte 2016, millega väljaanne tunnustab kiiresti kasvavaid Eesti ettevõtteid.

«Meil on hea meel teatada, et ON24 AS valiti Eesti gasellettevõtteks 2016. Sellega tunnustatakse kiiresti arenevaid ettevõtteid, mis on silma paistnud oma paindlikkuse ja julgusega. Suur aitäh teile kõigile, kes te sellele kaasa aitasite, ja loodame, et rõõmustate koos meiega,» tänab ettevõte oma Facebooki lehel tunnuse eest Äripäeva ja oma kliente.

ON24 müügitulu püüdis mullu kinni suurkonkurendi ning ettevõte paigutati Eesti jaekaubandusettevõtete hulgas kuuendale kohale. Oktoobris Sakalale antud usutluses kinnitas ettevõtte nõukogu liige Peep Kuld, et ON24 on käibega möödunud Sotka ja Asko poodide omanikust aktsiaseltsist Indoor Group, kes oli pikka aega Eestis mööbli jaemüüjate turuliider. «Ka kasumi osas oleme juba aastaid turuliider ning meile järgneb Aatrium,» kinnitas Kuld toona Sakalale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles