Tulevaste elamute naabrid: linn tegutseb teerullina

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui asjaajamine läheb tõrgeteta, tahab osaühing Nordic Living kunagise reservpumpla alal elamuehituseks kopa maasse lüüa tuleva aasta esimesel poolel.
Kui asjaajamine läheb tõrgeteta, tahab osaühing Nordic Living kunagise reservpumpla alal elamuehituseks kopa maasse lüüa tuleva aasta esimesel poolel. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi volikogu valmistub linnavalitsuse ettepanekul heaks kiitma Paalalinnas Näituse tänava ääres asuva omaaegse reservpumpla ala uut detailplaneeringut. Osa ümbruskonna elanikke näeb selles teerullipoliitikat, mis seab ühe ettevõtte huvi kogukonna arvamusest ettepoole.

Tänavu juunis sai Sakala vahendusel laiemalt teatavaks, et naabrid pole nõus arendaja plaaniga panna aadressi Näituse tänav 4b kandvale alale püsti kolm poolteisekorruselist ridaelamut, milles oleks kokku 21 boksi. Et praegune planeering näeb sinna ette vaid kolme eramaja ja üht ridaelamut, on ümbruskonna inimesed arvamusel, et arendus rahvastaks nende kodukandi üle ja tekitaks liikluses segadust.

Tagatoa lepe

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles