Treeneri äkilise lahkumise järel jäi harjutama kolm aerutajat

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiri aerutamisbaasi seinal kutsub küll kõiki trenni, aga kuu aega pole ühtegi treeningut selles spordibaasis olnud. Pole teada, kas aerutajad saavad seal edasi tegutseda, sest hooned on vanad ja väga halvas tehnilises seisus.
Kiri aerutamisbaasi seinal kutsub küll kõiki trenni, aga kuu aega pole ühtegi treeningut selles spordibaasis olnud. Pole teada, kas aerutajad saavad seal edasi tegutseda, sest hooned on vanad ja väga halvas tehnilises seisus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuu aega tagasi sai Viljandi spordikooli aerutamistreener linna peale korraga nii pahaseks, et pani lahkumisavalduse lauale ja lahkus volikogust. Nüüd on linnajuhid kolm nädalat vaielnud, kas aerutamine jääb spordikooli alles või mitte.

Põhjused, miks 15 aastat Viljandi spordikoolis ametis olnud Kalev Heli kuu aega tagasi lahkumisavalduse esitas, olid kogunenud tema enda sõnul pika aja jooksul. Ühel hetkel sai tema mõõt täis ning 9. novembrist spordikooli 15 noorel aerutajal enam treenerit ei olnud.

Et aerutamisosakonna lastenappusest oli nii spordikoolis kui linnavalitsuses suvel räägitud juba pikalt ning treeneri töökoormust ja palkagi oli vähendatud, tegi spordikooli direktor Andres Kallavus linnavalitsusele ettepaneku sulgeda aerutamisosakond sootuks. Varem olid linnavalitsuse esindajad ka avalikult leidnud, et Viljandi spordikoolis on liiga palju spordialasid ning kõigile neist ei jätku piisavalt harjutajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles