Koolide esindused selgitasid paremad rahvastepallis

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel olid võidukad nii Paalalinna kooli poisid kui tüdrukud.
Reedel olid võidukad nii Paalalinna kooli poisid kui tüdrukud. Foto: Margit Kurvits

Eelmisel nädalal selgitasid Viljandimaa koolid osavamaid rahvastepallis. Paremad tehti kindlaks kolmel päeval. Esimesena olid võistlustules maapõhikoolide noormehed, päev hiljem võtsid üksteiselt mõõtu maapõhikoolide tütarlapsed ning nädala viimasel tööpäeval otsustati, kes on paremad suurte koolide poiste ja tüdrukute seas.

Võidukad olid Kolga-Jaani ja Leie

Maapõhikoolide algklasside õpilaste rahvastepalli turniiril osales kümme poiste ja seitse tütarlaste võistkonda. Mängud peeti sel nädalal Viljandi spordihoones.

Tüdrukud mängisid turniirisüsteemis ning esikoha sai kõik vastased võitnud Kolga-Jaani.

Võidukasse võistkonda kuulusid Cärolin Annus, Maret Pigul, Janne Pagi, Maris Suigusaar, Kristin Tamberg, Maria Kaur, Brigitta Kõressaar ja Getter Orgusaar. Nende õpetaja on Jüri Teras.

Teiseks tuli Kirivere tütarlaste võistkond, kes kaotas ainult võitjale, ning kolmanda kohaga lõpetas Paistu kool.

Poiste turniir algas kahes alagrupis. Seejärel mängisid gruppide kaks paremat poolfinaalides. Nagu eelmiselgi aastal, kohtusid esikohamängus Kolga-Jaani ja Leie.

Kui mullu saatis edu Kolga-Jaanit, siis seekord olid veenva 2:0 tulemusega võidukad Leie poisid. Võitnud võistkonda kuulusid Argo Saul, Sten Asu, Janari Türkson, Olari Türkson, Kalmer Keerup, Heimar Vaht ja Karmo Ilmjärv. Nende õpetaja on Rita Kadaja.

Äge võitlus käis ka poiste turniiri kolmanda ja neljanda koha pärast. Raudna ja Halliste mängus sai 2:1 tulemusega võidu ning kokkuvõttes kolmanda koha Halliste kool.

Suurtest võidutses Paalalinna kool

Viljandimaa suurte koolide algklassiõpilaste rahvastepalli turniiril osales üheksa poiste ja seitse tütarlaste võistkonda.

Poiste arvestuses jaotati võistkonnad kolme alagruppi, kust finaali pääsesid maagümnaasium ning Paalalinna ja Suure-Jaani gümnaasium. Nemad mängisid omavahel turniiri ning võitjana väljus sellest heitlusest Paalalinna kool.

Võitjaks tulnud võistkonnas mängisid Joosep Alvre, Ergo Hünerson, Janar Roosmann, Mikk Puda, Erik Uba, Raiko Roosna, Sten-Martin Seeder, Emil Koemets, Siim Saar ja Marten Tamme. Nende õpetaja on Riina Alvre.

Teise koha sai maagümnaasium ning kolmandaks tuli Suure-Jaani võistkond.

Tütarlaste mängud peeti kahes alagrupis ning seejärel peeti kahe parema võistkonna vahekohtumised.

Edasi pääsesid taas maagümnaasium ja Paalalinna kooli esindus. Põnevas finaalis oli kahe geimivõidu ja ühe geimikaotusega edukam Paalalinna kooli esindus. Võitnud võistkonnas mängisid Kristella Cäroly Orujärv, Emilia Palgi, Brita Poolak, Reti Talts, Hanna Kristin Kivistik, Sirli-Stella Jõgis, Sigrit Tischler, Marit Tõnisson, Elen Arutjunjan ja Merit Tõnisson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles