Pärast jõululaata minema lipsanud elekter hilines hommikul kooli

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile lõuna ajal oli üks rikkebrigaad ametis Pirmastu karjääri lähedal, kus elujõus kuusk oli kukkunud liinile. Reedest eile õhtuni oli Viljandimaal likvideeritud 61 riket ning vool tagasi antud ligi 6700 majapidamisele.
Eile lõuna ajal oli üks rikkebrigaad ametis Pirmastu karjääri lähedal, kus elujõus kuusk oli kukkunud liinile. Reedest eile õhtuni oli Viljandimaal likvideeritud 61 riket ning vool tagasi antud ligi 6700 majapidamisele. Foto: Marko Saarm / Sakala

Heimtali ja Paistu kooli lapsed said päeva võrra pikema nädalavahetuse, sest eile hommikuks polnud pühapäeva pärastlõunal tormi tõttu kadunud vool veel tagasi tulnud. Kogu Viljandimaal kõrvaldas eile rikkeid 16 brigaadi.

Heimtali kooli direktor Eero Metsvahi rääkis, et ta ei osanud voolukatkestusele, mis oli alanud pühapäeval pärast jõululaada lõppu, kohe reageeridagi, sest Elektrilevist tulnud sõnumi järgi pidanuks vool tagasi tulema veel sama päeva õhtul.

Koolimaja oli aga pime ja külm veel eile hommikulgi. Koolibussi oodanud jütsid said teate, et kool jääb ära, liini läbi sõitnud bussijuhilt. Need, kes ise kohale olid tulnud, saadeti tagasi koju. Heimtali kool oli vooluta ka eile pärastlõunal. Metsvahi sõnul on varemgi ette tulnud, et tormi tõttu jääb kool ära, ja ka eilne koolipäev tuleb kevadel kuskilt juurde hammustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles