Heategevuskontserdiga toetatakse emata jäänud lapsi

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seasaare näitemängu seltsi kontserdil astub teise hulgas üles rahvusvaheliselt tuntud muusikalitäht Ele Millistfer.
Seasaare näitemängu seltsi kontserdil astub teise hulgas üles rahvusvaheliselt tuntud muusikalitäht Ele Millistfer. Foto: Erakogu

Sel pühapäeval kell 14 algab Viljandis Seasaare näitemängu seltsi teatris heategevuskontsert, mille pääsmetest saadud tuluga toetatakse kahe emata kasvava lapse spordiringi tasu maksmist. 

Nagu ütles Seasaare seltsi eestvedaja Reet Raudsepp, on see kohvikuõhtu, kus inimesed ostavad viis eurot maksva pileti, istuvad laudade taga ning neile pakutakse kontserdi kuulamise kõrvale kohvi ja piparkooke. 

Poolteisetunnisel kontserdil esinevad Karksi-Nuia laululapsed, Margus Põldsepp oma Lõõtsavägilastega ning rahvusvaheliselt tuntud muusikalitäht Ele Millistfer üksinda ja duetis oma tütre Mesikesega. Lauluga astub üles ka Ugala näitleja ja Seasaare seltsi lavastaja Margus Vaher ning vahetekstidega rõõmustavad publikut Seasaare näitlejad. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles