Vald avas tee vibukeskusele, värvikuulimajale ja savikojale

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mittetulundusühing Lustivabrik on Pärsti vana hobusetalli ümbruses paintball’irajaga algust teinud. Esiplaanil olev modell on osa lasketiirust, et lapsed, kes veel värvikuulidega laetud relvaga ringi joosta ei jõua, saaksid ka kätt proovida.
Mittetulundusühing Lustivabrik on Pärsti vana hobusetalli ümbruses paintball’irajaga algust teinud. Esiplaanil olev modell on osa lasketiirust, et lapsed, kes veel värvikuulidega laetud relvaga ringi joosta ei jõua, saaksid ka kätt proovida. Foto: Marko Suurmägi / Sakala

Viljandi vald leidis ühe õhtuga uue omaniku kolmele tühjale majale, mille asemele peaksid kerkima rahvusvaheline vibukeskus, mängutoaga paintball’i- ja motokeskus ning savikoda.

«See oli õnnelik juhus, et leidsime sellised inimesed, kellel on nende hoonete arendamiseks ideid,» ütles vallavanem Ene Saar, kõneldes Heimtali lasteaiast, Puiatu põhikoolist ja Pärsti mõisa tallist, mis kõik tühjana seisavad.

Et volikogu lauale pandud ideed tundusid huvitavad, otsustasid vallajuhid loobuda tavapärasest oksjonist ja anda kinnistud üle otsustuskorras. «Vallal on selline õigus,» lisas Ene Saar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles