Korvpallikarikat püüab tosin meeskonda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu võitis maakonna karikavõistlused  Hansa Ilutulestikud.
Mullu võitis maakonna karikavõistlused Hansa Ilutulestikud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa korvpalli karikavõistlustel oli neljapäeval õhtuks peetud kaks kohtumist. Sellesügisesel turniiril teeb kaasa 12 võistkonda.


Teisipäeval Kõpu spordihoones aset leidnud esimeses kohtumises alistas Kõpu/Paistu meeskond 71:49 Karter / Viiratsi Lihatööstuse. Kolmapäeval olid Raudna spordihoones vastamisi Pärsti vald ja Suure-Jaani ning selles mängus jäi 67:44 peale Suure-Jaani. Neljapäeval peetud kolmandas kohtumises teenis Spordikool/Sako 91:70 võidu Viljandi Aken ja Uks meeskonna üle.

Karikavõistluste peakohtuniku Vello Ritsi jutu järgi korraldatakse mõõduvõtt traditsioonilise karikaturniiri juhendi järgi: paaridesse loositud vastaste seast selgitab edasipääseja kahe kohtumise ehk kodusaalis ja võõrsil peetud mängu tulemuse liitmine. Selles osas on erandiks otsustavad kohamängud ehk finaal ja kolmanda koha heitlus, kus parem saab selgeks ühe mängu tulemuse põhjal.

Väljalangemissüsteemis peetaval turniiril said paigutuse mullused finalistid Hansa Ilutulestikud ja AP Mets.

Registreerumistähtajaks andis end üles kümme meeskonda, ent selle nädala alguseks lisandus veel kaks hilist ärkajat: Abja ja Kultuuriakadeemia, mistõttu korraldajad olid sunnitud tabelit veidi muutma.

Kui esialgu asetati hilinenud üliõpilasmeeskond tabelis otse teise ringi vastamisi tiitlikaitsja Hansa Ilutulestikuga, siis Abja lisandumisel otsustati mõlemad paigutada tabeli esimesele reale ning nende omavahelise seeria parem, kohtub järgnevas ringis maakonna korvpallikarika valdajaga.

Karikavõistluste finaal- ja kolmandat kohta selgitav mäng peetakse 16. detsembril Viljandi spordihoones.

Mullusel maakonna korvpalli karikavõistluste turniiril tegi kaasa kuus meeskonda. Toona olid finaalis vastamisi AP Mets ja Hansa Ilutulestikud. Tulemusega 88:74 pälvis võidukarika Hansa Ilutulestikud.


Eelseisvad mängud

• 12. novembril kell 19 kohtuvad Sürgavere spordihoones Suure-Jaani noortekoondis ja Kärstna.
• 14. novembril peetakse Sürgavere spordihoones kolm kohtumist: kell 14.30 mängivad Pärsti vald ja Suure-Jaani, kell 16 Suure-Jaani noortekoondis ja Kärstna ning kell 17.30 Karter / Viiratsi Lihatööstus ja Paistu/Kõpu.
Kell 20 kohtuvad Viljandi maagümnaasiumi saalis Kultuuriakadeemia ja Abja.
• 15. novembril kell 17.15 on Viljandi spordihoones vastamisi Spordikool/Sako ning Viljandi Aken ja Uks.

Allikas: Igor Tavaste
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles