Viljandi linn valis muusikakooli ehitajaks Tartu firma

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikakooli hoone uksel olev silt annab teada, et kool tegutseb praegu ajutiselt Männimäel ning kesklinna majas peaks varsti algama remont.
Muusikakooli hoone uksel olev silt annab teada, et kool tegutseb praegu ajutiselt Männimäel ning kesklinna majas peaks varsti algama remont. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui lähema kümne päeva jooksul keegi vaielda ei taha, siis hakkab aasta lõpus Viljandi muusikakooli hoonet remontima Tartu firma Eviko.

Esmaspäeval kuulutas linnavalitsus muusikakooli ehitaja leidmiseks korraldatud riigihanke võitjaks aktsiaseltsi Eviko, kes tegi linnale kõige odavama pakkumise. See ettevõte tahab töö eest 1 187 719 eurot.

Viljandi abilinnapea Kalvi Märtini kinnitusel on remondi eest küsitav hind selline, millega linnavalitsus on arvestanud. Järgmisel aastal on linn valmis maksma 900 000 eurot ning ülejäänud summa tuleb leida juba 2017. aasta eelarvest. Et tööks kulub lepingu kohaselt 14 kuud, peaks ehituse lõpetamine jääma ülejärgmisesse aastasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles