Võistlusel tuli viie minutiga plastmassist kirjakul vesi välja lüpsta

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olustvere põllumajanduskooli õpilased (vasakult) Mihkel Merila, Keit Uusen, Kaire Kivi ja Laura Luur naasid Luksemburgis peetud agroolümpialt koju 12. kohaga.
Olustvere põllumajanduskooli õpilased (vasakult) Mihkel Merila, Keit Uusen, Kaire Kivi ja Laura Luur naasid Luksemburgis peetud agroolümpialt koju 12. kohaga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Luksemburgis põllumajandusolümpiaadil ehk agroolümpial osalenud neljal Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli õpilasel tuli 18 ala hulgas näidata ka oma lüpsmisoskust, ent lehm polnud sugugi niisugune, nagu me karjamaalt ja laudast teame.  

Võistluspaigas ootas ees hoopis musta-valgekirju plastist elukas ning tema udarast tuli 20 neljaliikmelisel võistkonnal viie minuti kaupa vett lüpsta.

Mõelda vaid, mis päris lehmast oleks sellise lüpsjate hordi järel alles jäänud. Temast poleks muidugi õnnestunud ka nii palju piima välja pigistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles