Naiskond alistas Võru

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiskondade Viljandi Metall ja Võru VK / SK karikavõistlute teine kohtumine peetakse 18. novembril Viljandis.
Naiskondade Viljandi Metall ja Võru VK / SK karikavõistlute teine kohtumine peetakse 18. novembril Viljandis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval Võru spordihoones Eesti naist võrkpalli karikavõistluste esimese mängu pidanud Viljandi Metall oli kolmes geimis tulemusega 25:23, 25:16 ja 25:15 üle Võru võrkpalliklubi ja spordikooli esindusest.


Tänavustel naiste karikavõistlustel mängivad kõik Salestari liigas ehk meistrivõistlustel osalevad võistkonnad. Nagu karikaturniirile kohane, selgub igast paarist edasipääseja kahes kohtumises võidetud geimide tulemusena.

Mullune võitja GMP pääses mänguta poolfinaali. Teised kolm selguvad avaringi järel. Viljandi Metalli ja Võru vastasseisu võitja läheb järgmises ringis vastamisi TÜ/Eedeni esindusega. Viimati nimetatu oli kahes mängus 3:1 üle Tallinna Ülikoolist.

Tiitlikaitsja GMP ootab vastast paarist Audentese SG / Noortekoondis ja Pärnu. Nimetatud veerandfinaali esimene mäng andis 3:2 edu noortekoondisele.

Karikavõistluste finalistid peavad olema selgitatud 28. novembriks. Finaalkohtumine peetakse 11. detsembril.

Viljandi Metall ja Võru peavad oma veerandfinaali korduskohtumise eeloleval neljapäeval, 18. novemberil Viljandi spordihoones. Mäng algab kell 18.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles