Viljandi HC mängib karikavõistluste poolfinaalis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC alistas karikavõistlustel  Tallinna Oskari.
Viljandi HC alistas karikavõistlustel Tallinna Oskari. Foto: Roger Ote

Eesti käsipalli karikavõistluste kolmandas ringis teenis Viljandi meeskond Tallinna Oskari üle teise võidu ja kindlustas enesele koha poolfinaalis.


Kolmapäeval Tallinnas aset leidnud Tallinna Oskari ja Viljandi HC karikaturniiri korduskohtumises olid viljandlaste võidunumbrid 38:23. Et nädala eest Viljandis peetud esimeses vastasseisus läks võit samuti viljandlastele, kujunesid kokkuvõttes nende eduseis 68:44.

Kolmapäeval Siili palliklubi saalis peetud mängu avapoolajaks oli Viljandi HC edu 22:9. Võitnud meeskonna väravaviskajate nimistu kujunes seekord järgmiseks: Kristo Voika 13, Marko Koks 8, Kristjan Koovit 6, Robert Lõpp 4, Ott Varik 3 ning Ken Midri ja Vitali Vorobjov 2. Eesti käsipalli meistrivõistlustel esiliiga paremikku kuuluva Tallinna Oskari koosseisu resultatiivsemad olid kolmapäeval Imre Erik ja Vahur Vetevool vastavalt kuue ja viie tabamusega.

Karikavõistluste teises veerandfinaalpaaris on peetud üks kohtumine, milles Põlva Servit alistas 36:27 SK Tapa. Teist korda on meeskonnad vastamisi neljapäeval Tapal.

Loosi tahtel kohtuvad Eesti karikavõistluste esimeses poolfinaalis veerandfinaalmängude võitjad ning teises poolfinaalis HC Kehra ja Chocolate Boys/Viimsi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles