Perekeskus kutsub laadale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päikesekillu perekeskus sai hasartmängumaksu nõukogult suurima toetuse.
Päikesekillu perekeskus sai hasartmängumaksu nõukogult suurima toetuse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Päikesekillu perekeskus korraldab laupäeval laada, kuhu on oodatud lasteasju ostma, müüma ja vahetama nii lapsed kui nende vanemad.



Päikesekillu perekeskuse juhatuse esimehe Kristel Kadaka sõnul võib sinna tuua igasuguseid esemeid, mis võivad uuele omanikule kasulikuks osutuda.

«Lapsed kasvavad lausa silmanähtavalt ja emadel koguneb aja jooksul riiulitesse omajagu  riidekraami, mida pisipere pole jõudnud ära kanda,» selgitas ta. «Nüüd on võimalik kappidesse hingamisruumi teha, samas kui kellelegi teisele võib sama ese hädavajalikuks osutuda.»

Lisaks täiskasvanutele on laadale kauplema oodatud lapsed, olgu siis üksi või vanemate kõrval.

«Ka neil tekib ju lelusid, mida hea meelega mõne aja tagant teistsuguse vastu tahaks vahetada,» kõneles Kadakas. «Uksest ei aeta välja ka seda väikest inimest, kes tahaks avada oma limonaadi- või küpsiseleti. Peame oluliseks, et laps saab turvalise võimaluse hankida oma esimesed ärikogemused ning soovime ärgitada neid juba varases eas majanduslikult mõtlema.»

Laat kestab 13. novembril kella 12—15.

Külalised saavad kauplemise melust osa tasuta ning väikestele laadalistele on avatud rohkete leludega mängutuba.

Kes soovib kauplema minna, peab enne müügiplatsi broneerima ja arvestama solidaarse platsirendiga. Täpsema info osalemistingimuste kohta leiab internetileheküljelt  www.paikesekilluperekeskus.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles