Gert Raudsep: teater on elu ja kultuuri loomulik osa

Margus Haav
, kultuuritoimetuse toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu 13 aastat tagasi lavastuses «Rongid siin enam ei...», nõnda on ka selle järjeloos Jakobi rollis Gert Raudsep. Fotole jäi ta UBB meestegarderoobis proovide vaheajal.
Nagu 13 aastat tagasi lavastuses «Rongid siin enam ei...», nõnda on ka selle järjeloos Jakobi rollis Gert Raudsep. Fotole jäi ta UBB meestegarderoobis proovide vaheajal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Harva saab näitleja 13 aastat pärast lavastuse väljatulemist võimaluse mängida sama rolli uuesti, aga täiesti uue näidendi põhjal valminud lavaloos. Pikalt Ugalas töötanud ja nüüd teatri NO99 ridadesse kuuluval Gert Raudsepal see võimalus avanes. Laupäeval jõuab UBB-s publiku ette Urmas Lennuki «Ema oli õunapuu».

See on nimelt mõtteline kolmas osa triloogiast, mis sai alguse 13 aastat tagasi Ugalas esietendunud lavastusega «Rongid siin enam ei...» ja mille teine osa «Päeva lõpus» esietendus 2008. aastal Rakvere teatris.

Gert Raudsep, töötasite Ugala teatris 13 aastat. Urmas Lennuki näidenditriloogia esimene lavastus tuli ka välja 13 aastat tagasi. Kaks korda 13. Ega te ebausklik ole?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles