Pealinnas tuli raudade vahelt maasikaid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olustvere teenindus- ja maamajanduskool oli välja pannud käsitöö-, keraamika- ja klaasikojas valminud kraami ning töötoas õpetati laadalisi rätinukku meisterdama.
Olustvere teenindus- ja maamajanduskool oli välja pannud käsitöö-, keraamika- ja klaasikojas valminud kraami ning töötoas õpetati laadalisi rätinukku meisterdama. Foto: Sigrid Koorep / Sakala

Möödunud nädala lõpul Tallinnas Saku suurhallis traditsioonilisel mardilaadal kohal olnud meie kandi meistrid ütlesid kui ühest suust, et see laat on käsitöölistele just nagu laulupidu.

Kui Sakala reede ennelõunal tollele käsitööliste kogunemisele jõudis, paistis keskpõrand tribüünidelt kireva ja kihava sipelgapesana ning melu seest hakkasid kõrva teada-tuntud eestikeelsed laulud. Peagi aga kutsuti lavale hulk näitsikuid, kes hakkasid külalistele eesti rahvarõivaid tutvustama. 

Lambad olid populaarsed loomad

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles