Naiskond jätkab võidukalt

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metall on Eesti meistrivõistluste põhiturniiril võitnud kõik seni peetud kuus kohtumist 3:0. Pilt on tehtud hooaja avakohtumisel, mil viljandlannade vastane oli Audentese SG / Noortekoondis.
Viljandi Metall on Eesti meistrivõistluste põhiturniiril võitnud kõik seni peetud kuus kohtumist 3:0. Pilt on tehtud hooaja avakohtumisel, mil viljandlannade vastane oli Audentese SG / Noortekoondis. Foto: Ülar Mändmets

Võrkpallinaiskond Viljandi Metall on tänavustel meistrivõistlustel alistanud kõik kuus vastast kolme geimiga. Põhiturniiril seisab ees veel kaks ringi.


Viljandi naiskond võitis pühapäeval kodusaalis kindlalt 3:0 GMP, loovutades kahes esimeses geimis konkurendile 15 ning viimases 20 punkti.

Viljandi Metalli mängija Maarja Kerner nimetas pühapäevast kohtumist meistriliigas seni kõige keerulisemaks. «Alustasime hooletult: jäime 8:2 kaotusseisu,» meenutas ta. «Õnneks suutsime end kokku võtta ja mängu kindlalt kontrolli alla saada.»

Mullu võidetud meistritiitlit sügisel kaitsma asunud Viljandi Metalli esindaja Margus Keerutaja jutu järgi polnud kuuest Salestari liiga avaringis teenitud võidust ükski teab mis üllatus. Veidi ootamatuks pidas ta seda, et naiskond läbis avaringi geimikaotuseta.

Avaringi võitnud Viljandi Metalli järel sai tabelisse teise koha punktid Tartu Ülikool / Eeden, kolmas oli Võrus päev varem sealsele naiskonnale allajäänud GMP. Avaringi neljanda koha punktid teenis turniiritabelisse Tallinna Ülikool, viies oli Võru, kuues Audentese SG / Noortekoondis ning seitsmendana lõpetas ringi Pärnu esindus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles