Tulevik kaotas Levadiale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna kohtuvad Viljandis Tulevik ja Levadia.
Täna kohtuvad Viljandis Tulevik ja Levadia. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Tulevik lõpetas Eesti jalgpalli meistrivõistluste kolmanda ringi koduväljakul 0:5 kaotusega meistrivõistluste liidri Tallinna FC Levadiale.


Tulevik näitas tiitlikaitsja Levadia vastu esimesel poolajal võrdlemisi korralikku mängu, ent pidid 42. minutil siiski Vitali Leitani löödud väravast 0:1 kaotusseisu tõdema.

Mänu teisel poolajal läksid aga külalised veenvalt oma teed, saates lühikese ajaga viljandlastele väravasse kolm palli. 57. minutil lõi tegi oma teise tabamuse Vitali Leitan, minut hiljem oli resultatiivne Nikita Andrejev ning 60. mintul kasvatas Levadia eduseisu Tarmo Kink. Külalismeeskonna lõpliku 5:0 võidu vormis mängu 86. minutil Denis Malov.

Teistes meistriliiga 27. vooru kohtumistes alistas Tallinna Kalev 2:0 Narva JK Transi, JK Sillamäe Kalev võitis 2:1 Tartu JK Maag Tammeka, Tallinna FC TVMK oli 6:2 üle Pärnu JK Vaprusest ja Tallinna FC Flora 4:0 Nõmme JK Kaljust.

Eesti meistrivõistlustel on meeskondadel veel pidada üks ring ehk üheksa vooru. Viljandi Tuleviku alustab viimast ringi eeloleval laupäeval Tallinnas taas FC Levadia vastu mängides.

Viljandit meistriliigas esindava koosseisu järgmine ametlik kohtumine kodusel kunstmuruväljakul peetakse tuleval teisipäeval, 23. septembril, kui karikavõistluste kaheksandik finaalis on tema vastane Tallinna JK Nõmme Kalju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles