Suure-Jaani külalistemaja ootab uut omanikku

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani paisjärve kaldal seisvat hoonet hakati ehitama 2009. aastal ning see on projekteeritud just nimelt võõrastemajaks.
Suure-Jaani paisjärve kaldal seisvat hoonet hakati ehitama 2009. aastal ning see on projekteeritud just nimelt võõrastemajaks. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Napilt viis aastat tagasi Suure-Jaani maalilise paisjärve ääres külalistemaja avanud ettevõtja loodab kohale uue omaniku leida.

Kohvikusaali, pagaritöökoja, sauna, terrassi ja 16 voodikohaga võõrastemaja on kinnisvarafirma Uus Maa vahendusel müügis 390 000 euroga. Et omanik pakkus vara välja alles hiljuti, on maakler Malle Alle­se sõnul praegu väga keeruline ennustada, kas ja millise aja jooksul võiks objekt sellise summa eest ka kaubaks minna. Seni on selle kohta tehtud üks kirjalik järelepärimine.

Allese kinnitas, et nii hinnalist kinnisvara pole Viljandimaa väikelinnades kuigi sageli saadaval. Ta rõhutas, et see on peaaegu uus hoone, mille sisustus vastab igakülgselt majutus- ja toitlustusasutustele kehtivatele nõuetele. «Hüper-super hea asukoht veekogu kaldal. Viimase sõna järgi sisustatud pagaritöökoda – astu aga sisse ja hakka äri ajama!» kiitis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles