Skandaalse ärimehe asemel sai peksa öövalvur

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Kaares demonstreeris neljapäeval Sakalale, kus ja kuidas üks ründajaist talle puuhaluga äiata oli ähvardanud.
Peeter Kaares demonstreeris neljapäeval Sakalale, kus ja kuidas üks ründajaist talle puuhaluga äiata oli ähvardanud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kahel korral Eesti riigi suurejoonelises tüssamises süüdi mõistetud Viljandi ärimees Peeter Kaares väidab, et pääses sel nädalal napilt noorte meeste rünnakust. Seevastu tema kaaslane sai kõvasti peksa.

Kaarese kirjelduse kohaselt leidis ehmatav juhtum aset teisipäeval kella 18.30 ajal Viljandis Lossi tänaval osaühingu Kuivainetekeskus territooriumil. Tegemist on hoonekompleksiga, kus Kaares on juba palju aastaid mitut sorti ettevõtlusega tegelnud, kuid mis talle kohtu määratud ärikeelu tõttu kuulub nüüd ametlikult tema poja firmale.

«Sõitsin õuele ja helistasin öövalvurile, et ta tuleks alla ja teeks mulle ukse lahti,» alustas Kaares juhtunu kirjeldamist. «Kui autost välja tulin, märkasin puuriitade juures kaht kogu – silma järgi 20–25-aastased mehed. Küsisin, mida nad siin teevad. «Vaatame puid ja otsime Kaarest,» ütles üks. Kui ma seepeale vastasin, et nooh, mina olengi Kaares, käis kohe neli-viis tugevat lööki ukse ette jõudnud valvuri pihta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles