Viljandimaa noored maadlejad rassisid Rakveres ja Türil

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi noored vabamaadlejad tegid nädala eest edukalt kaasa Rakveres peetud seeriavõistluse «Nublust Nabiks» osavõistlusel. Nende saagiks langesid üks teine koht ja kuus kolmandat kohta.

Viljandimaa poistest edukaimana oli Villem Jamnes 11 osalejaga alla 32-kiloste kaalus teine. Ta alustas seljavõitudega põltsamaalaste Kristjan Orioni ja Kasper Seemanni üle. Finaalis oli Jamnese vastane enam Kreeka-Rooma maadlejana tuntud ning selles stiilis hulga turniire võitnud tapalane Jegor Jakovlev.

Poiste finaalheitlus sai veidi ootamatu lahenduse, kui Villem Jamnes viigiseisul eksis ja pidi tunnistama vastase seljavõitu.

Samas kehakaalus sai ühe seljavõidu, ühe punktivõidu ja ühe kaotusega pronksmedali Rainer Rüütel.

Kolmanda kohaga naasid Kevin Ervald, Aleksei Agešin, Kuldar Asu ja Taavi Ülenurm Rakverest kahe võidu ja kaotusega ning Guido Välja ühe võidu ja ühe kaotusega.

Kirivere koolis õppiv Kuldar Asu tegi kaasa veel Rakvere karikatele peetud Kreeka-Rooma maadlusturniiril ning pälvis esikoha.

Möödunud kolmapäeval võistlesid algajad noormaadlejad Türi spordiklubide liidu auhindadele. Esikoha said Kaimar Asu (Kirivere) ja Janno Ülenurm (Mustla). Teiseks tulid Mustla poisid Kristjan Lustus ja Jaak Kosemaa ning suurejaanilane Mihkel Saaremets. Kolmandad olid suurejaanilased Joonas Simuste, Margus Jaansoo ja Kristo Jaansoo.

Märksõnad

Tagasi üles