Viljandi noortebändid võitsid ka ilma võiduta

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Noortebändi» finaalis esinenud Viljandi bändi nimi Ol’Mill tähendab vana veskit ja tuleneb sellest, et sellesse kuuluvate Uueveski poiste muusikat sobib rohkem iseloomustama sõna «vana».
«Noortebändi» finaalis esinenud Viljandi bändi nimi Ol’Mill tähendab vana veskit ja tuleneb sellest, et sellesse kuuluvate Uueveski poiste muusikat sobib rohkem iseloomustama sõna «vana». Foto: Kris Süld

Laupäeval kütsid Tallinnas Kultuurikatelt oma muusikaga viis Eesti parimat noortebändi, nende seas kaks Viljandi koosseisu. «Noortebändi 2015» peavõitu nad küll koju ei toonud, aga omamoodi võite siiski.

Nii said Lights on the Ceiling liikmed endale puust kikilipsud ja Ol’Mill esinemiskutse rahvusvahelisele «Juu jääb» festivalile, mis saab järgmisel suvel teoks 20. korda.

Finaali pääsenud Viljandi puntide liikmed on omavahel head tuttavad: kõik nad õpivad või on õppinud Viljandi gümnaasiumis. Peavõiduta jäämisest hoolimata oli mõlemal põhjust juba finaali pääsemist võiduks pidada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles