Põlema läinud nooruk võidi süüdata

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oktoobri viimasel päeval bensiinivarguse ajal põlema läinud noormehe ema kahtlustab, et tema poeg võidi süüdata.

Kui esialgsete andmete kohaselt oli 20-aastane mees seisnud bensiinivarguse ajal auto kõrval ja süttinud seetõttu, et tegi suitsu, siis tema ema hinnangul viitavad põletushaavad hoopis süütamisele.

«Põlenud pole mitte tema nägu, vaid selg, parem külg ja jalad,» rääkis ema. «Kuidas tema selg muidu bensiiniseks võis saada?»

Naise sõnul olevat vigastatu jõudnud teda kustutama rutanud mehele isegi öelda, et ta pandi põlema. Mingit tüli ema oma poja ja tollega kahtlustuse kohaselt koos bensiini varastanud 15-aastase nooruki vahel siiski olevat ei tea.

Prokurör Maiken Mardim ütles, et ema avalduse alusel alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse põhjustamisega elu ohtuseadmist. Rohkem ta uurimise praeguses seisus kommenteerida ei soovinud.

Põhja-Eesti regionaalhaigla põletusravi osakonda viidud noormehe seisund on ema sõnul väga raske ja teda hoitakse valu vältimiseks kunstlikus koomas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles