Eurosaadik toob sotside koorekihi Viljandisse kärama

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel võib Viljandis kohata tavapärasest rohkem tuntud poliitikuid, sest sotsiaaldemokraatide koorekiht koguneb pärimusmuusika aita majanduse ja sallivuse üle vaidlema.

Töö- ja terviseminister Jevgeni Ossinovski, kultuuriminister Indrek Saar, riigikogulane Mihkel Raud ja ettevõtlusminister Liisa Oviir on vaid mõned neist, kes kogu pühapäeva aidas vältavatel kärajatel tähtsat rolli kannavad. Kinniste uste taga teoks saava koosoleku korraldaja on Euroopa Parlamendi liige, sotsiaalteadlane Marju Lauristin.

Lauristini sõnul on see kolmas kord, mil ta eurosaadikuna Eestis sotsiaaldemokraatiat tutvustava ja selles kontekstis ka Eesti poliitika kuumi küsimusi käsitleva ürituse teeb. «Kui eelmised kaks olid avalike üritustena Tallinnas, siis seekord kutsun sadakond oma erakonna aktiivset poliitikut Euroopa ja Eesti probleemidest rääkima Viljandisse. Pean Viljandit väga hea vaimse auraga kohaks, kuhu on ühtviisi mõnus tulla nii tallinlastel, tartlastel, pärnakatel, narvalastel kui saarlastel,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles