Öö otsa kaotsis olnud mees leti hommikul külmast värisevana puidufirma platsilt

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud õhtul kella seitsme ajal Karksi hooldekodust kaduma läinud Kalmer leiti eile hommikul osaühingu Puidukoda territooriumilt, kust vabatahtlik otsija Kalle Väravas ta tagasi hooldekodusse viis.
Möödunud õhtul kella seitsme ajal Karksi hooldekodust kaduma läinud Kalmer leiti eile hommikul osaühingu Puidukoda territooriumilt, kust vabatahtlik otsija Kalle Väravas ta tagasi hooldekodusse viis. Foto: Marko Saarm

«Tuli vihje, et meest on vist nähtud hooldekogu lähedal tööstushoone väravas,» hüüdis otsingusalga liige Kalle Väravas, kui kiirustas Karksis vana kontorihoone tagant koltunud kõrte seest oma džiibi poole.

Koos teise operatiivse otsimisgrupi OPEROG-i vabatahtliku Monika Leegiga oli ta pärast teate saamist hakanud Tallinnast öösel kell kolm Karksisse sõitma, et ühineda möödunud õhtul hooldekodust kadunud mehe otsijatega. Tallinnast tulnutega liitus hommikul ka Suure-Jaanist pärit Margus Veldemann.

Enne vihjet

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles